GRATIS koksmes bij aankoop van €250,- aan pannen! Bekijk je winkelwagen voor meer informatie!

Over Ons

Van der Garde Warenhuis bestaat al sinds 1945. De oprichter, dhr. Van der Garde is vanuit zijn woonhuis begonnen met de verkoop van allerlei huishoudelijke artikelen waar op dat moment behoefte aan was. Er is in al die jaren veel veranderd. Inmiddels is Van der Garde Warenhuis uitgegroeid tot een gezond bedrijf met 3 vestigingen. De missie is niet veranderd. Nog steeds doen we elke dag ons uiterste best om klanten blij te maken. Dat doen we door producten te verkopen die hun kwaliteit bewezen hebben. Enkele bekende merken van van der Garde Warenhuis: Brabantia, BK, Leifheit, Connetix en BergHOFF. Zo zijn er nog veel meer producten die wij aanbieden op onze websites en fysieke winkels.

 

Waarom Pannenhuis?

Pannenhuis is ontstaan naar de grote vraag naar pannen en andere kookgerei die we hebben gehad op vdgardewarenhuis.nl en de winkel. Omdat de aanschaf van pannen dieper gaat met de combinatie met inductie en op de huidige markt er nog te weinig informatie over word gemeld is Pannenhuis.nl geboren! Zo staan wij achter producten met een waarde. Zoals we zeggen Lekker eten begint met de juiste pan!

 

Daarnaast hebben we in Opheusden, Duiven en Apeldoorn grote showrooms (3000m2) waar we een uitgebreide collectie Tuinmeubelen presenteren. Kijk eens op www.vdgarde.nl of kom eens langs in één van deze vestigingen voor een mooi tuinset, loungeset, granieten tuintafel, barbeque of kijk eens op www.tuinsethoeskopen.nl voor een afdekhoes of op www.parasolkopen.nl voor een mooie parasol!

 

Liever opzoek naar een nieuwe droogmolen voor in de achtertuin? Bekijk dan eens www.droogmolenstore.nl. Nog een leerzaam cadeautje nodig voor sinterklaas of kerst? Bekijk dan eens onze website www.magnetenspeelgoed.nl.

 

Wij heten u van harte welkom als klant via onze website of zien u graag terug in één van onze winkels!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.