GRATIS koksmes bij aankoop van €250,- aan pannen! Bekijk je winkelwagen voor meer informatie!

Verzenden & retourneren

Gratis verzending vanaf €79,-

Indien uw bestelling €79,- of meer is dan zal deze gratis worden thuisbezorgd. Is u bestelling minder dan €79,- zullen de verzendkosten €4,50 bedragen. Indien u besteld, op werkdagen, voor 23:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Nederland)

Uw bestelling zal geleverd worden met Trunkrs of met GLS. Op het moment van verzending ontvangt u een mailtje met de track en trace gegevens zodat u zelf kunt zien hoe laat het pakket ongeveer bezorgd zal worden. Als u niet aanwezig bent zal het pakket aangeboden worden bij de buren en een kaartje in uw brievenbus gedaan worden op welk huisnummer het dan afgegeven is. Als uw buren niet thuis zijn zal er ook een kaartje in de bus worden gedaan met de vraag of u zelf contact met de transporteur op wilt nemen om aan te geven wanneer het u wel schikt. 

*Op werkdagen voor 23:00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis! Als u vrijdag een bestelling plaatst dan zal deze maandag geleverd worden! Voor levering in België geldt het volgende: voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen.

 

Retourneren en ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Om uw retour aan te melden gaat u naar de volgende site: https://www.retourneren.nl/vdgardewarenhuis 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Online@vdgardewarenhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

 

Garantie

1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.

3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
Identiteit ondernemer
Naam ondernemer: Van der Garde Warenhuis B.V.
Handelend onder de naam/namen:
- Van der Garde Tuinmeubelen
- Tuinsethoeskopen.nl
- Parasolkopen.nl
- Vdgardewarenhuis.nl
- Magnetenspeelgoed.nl
- Droogmolenstore.nl
- Pannenhuis.nl

Vestigingsadres:
Dalwagenseweg 17
4043 MS Opheusden
Telefoonnummer: 0488-44 06 83

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17:00 uur
E-mailadres: online@vdgardewarenhuis.nl
KvK-nummer: 52547221
Btw-nummer: NL823398912B01

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.